Archivo del blog

domingo, 7 de enero de 2024

TOTS EL POBLES LI FARAN HOMENATGE

 

TOTS EL POBLES DE LA TERRA COMUNITARIAMENT VINDRAN A JESÚS A FERLI HOMENATGE

I el signe històric que ens confirma que aquesta profecia es realitzarà, es la visita dels macs a Jesús infant, guiats per la estrella, la llum de Jesús que repercutia en els seus cors i els impulsava a moure-s cap a Israel, La nació coneguda  arreu per el immens doll que posseeix de paraules inspirades per la divinitat.

Els macs en principi això se ho creuen o com a mínim ho volen investigar, perquè ho veuen com un fenomen de extraordinària importància.

Els macs tenen el sentiment de que ha nascut a Israel el messies , el home que canviarà el mon  completament per be, un esser extraordinari com no ni ha hagut altre, ni  n’hi haurà, i el volen conèixer. Son investigadors i volen comprovar els fets que intueixen.

Es en tot aquest context que es preparen per presentar-se convenientment al personatge que van a visitar: Consideren que es la màxima autoritat civil, per això l’obsequien amb or, que te una estreta relació amb la divinitat, simbolitzat amb l’encens, i finalment que es trobaran amb una persona humana , mortal com tot humà , i li porten la mirra per embalsamar-lo un cop mori i el seu record sigui perpetuo.

Nomes una intervenció divina explica els fets, i presenta un presagi: tres homes provinents de diferents indrets s’ajunten, moguts per una moció divina a la recerca de un personatge únic, i el presagi es que no son els únics en l’historia que li rendiran homenatge.

En els nostres dies el seu successor i representant, te un poder de convocatòria com ningú sobre la terra.S’està complint la profecia de que tots el pobles li retran homenatge, malgrat les confrontacions bèl·liques.

No hay comentarios: