Archivo del blog

sábado, 11 de septiembre de 2021

Que s'espera de nosaltres

 

    ¿Què s’espera de nosaltres ?

 

Deu  no vol,  que posem coses a la seva disposició,  ni que ens privem de forma onerosa o dolorosa per honorar-lo, regraciar-nos amb ell, aplacar-lo, aconseguir el seu favor,  o ens reclami danys i perjudicis  per les nostres actuacions que s’han apartat del seu projecte. 

 

Deu no vol que sacrifiquem vides animals o humanes  i les cremen fins a una combustió total , per congraciar-nos amb ell,  o que  fem cerimònies o ens neguem allò que necessitem per la nostra felicitat, per aconseguir el seu favor a base de mèrits nostres, no ens ho  exigeix.

 

Vol que l’escoltem quan ens parla a cau d’orella, ens parla a la nostra consciencia ,ens parla al nostre cor. L’ únic que ens cal es en la escolta saber quina es la seva voluntat  acollir-la i fer allò que ella proposa que es ni mes ni menys conèixer la llei que ha posat als nostres cors, aquell afany per fer en el curs de  la vida de forma sostinguda, tot allò que ens convé, aquella voluntat de ser veritable i autènticament feliços, que en tot moment afavoreixen la vida.

 

Aquest es el camí perquè es produeixi  el retorn al nostre esser original, superar la situació actual.

 

No hay comentarios: