Archivo del blog

lunes, 10 de enero de 2022

LA CONSAGRACIO DE JESÚS EN EL BAPTISME

 

Deu consagrá Jesús en el baptisme del Jordá  i va ser  quan l’Esperit en forma de colom es manifestá sobre ell, i soná la veu celestial que deia: Aquest es el meu fill molt estimat, escolteu-lo.

¿ES que la seva naturalesa humana  no estaba preparada per  manifesatar el seu misatge  de salvació de la humanitat?

Cert que fins aquest moment no s’habia manifestat la seva naturalesa divina públicament, ni en demostraba mases ganes  segons el episodi  amb la seva mare en les noces de Caná.

O quan amb la cananea diu “He sabut que ha sortit poder de mi”

A partir de la consagració del baptisme es quan ell s’en dona compte de les capacitats extraordinaries que te, i assuimeix la seva responsabilitat com a Mesies o com portador del misatge adressat a tota la humanitat de salud i salvacio, es aquesta convicció que el porta a acollir la mort i resurrecció, i transmetre l’Esperit Sant a aquells que l’acolliren fundant la comunitat Cristiana.

Aportar salud i salvacio com a consequencia del seu misatge es la seva missió.

Tots estem malalts o ferits d’entrada per uns motius u altres espiritual, psíquica, sentimental i físicament, no tot ens funciona a la perfecció espontaneament, ni podem per nosaltres mateixos aportar-nos la salud global, encara més, la que tenim, amb el temp, encara es deteriora  mes.

La nostra ment  i la nostra percepció espiritual si no les desenvolupem es queden atrofiades,I requereixen de un suport extern per creixer.

En tots aquests camps Jesús Sanador i Salvador es on actua  per conduir-nos a la plenitud del nostre esser i dignitat.  Deu manifiesta com actua en lo mes profund y secret de la nostra consciencia.

Deu fará la seva obra per la seva misericordia,avui som mes sans y salvats “Ánim la teva fe te ha salvat”, gracies a que a mes a mes de ser homa porta en sí la divinitat en tota la seva plenitud, i manifestat en la seva humanitat sobretot a partir del baptisme.

jESÚS HA ESTAT TRANSPARENT AMB NOSALTRES NO HA AMAGAT LA SEVA VERITAT

SIGUEM TRANSPARENTS QUAN ELL ACTUA EN NOSALTRES AIXÍ SEREM TESTIMONIS DE LA SEVA  ACCIÓ.

No hay comentarios: