Archivo del blog

sábado, 29 de enero de 2022

desitjos oposats

 

Nova reflexió espiritual 28-1-22

El desitg provocador infecta costums i els nostres actes; les seves provocacions son malignes,provoquen neguit i ansietat,adictius, enfosqueixen el pensament subordinen la persona al desitg i la sotmeten a un ambit tencat, que embolcalla la persona.

Son provocadors de la luxuria, la avaricia, la enveja, la gula , la supervia, el odi, el desitg de no complir amb els deures que li pertocan a un, la irresponsabilitat, la vida caprichosa.

Els altres desitjos no provocan segons he descrit, sino que donen llibertad i joia, pau i tranquilitat, son de ideologia oberta a tota experiencia comunicativa i son estimuls per complir la vocació de cada u,  i per exercir els carismes  dins la comunitat humana, i així fer el be.

El creador posa ordre en el mon,  i el compliment dels nostres deures per vocacio i carismes, es correborar a aquest ordre, perque estem convençuts que aixó ens dona saber valorar i apreciar el nostre mon com a manifestacio del que anomanem com autor de la creació ( Ref .Sigui santificat el teu nom.)

No hay comentarios: