Archivo del blog

martes, 27 de diciembre de 2022

SABER VIURE EN EL MON QUE ENS HAN POSAT, ES UNA SABIA CODUCTA

 

 

Els ocells, s’aturen sobre els cables de la llum i no els passa res, ara si volant hi xoquen, a les hores perden el control i cauen, això ens ensenya que qui va segur i confiat al afrontar un parany, el supera, però qui no sap de saviesa de seny, va insegur i s’atabala davant del parany i hi cau de 4 potes.

Qui s’acosta a un parany amb la consciencia neguitosa, pensant que li pot sortir malament la estratègia perquè intencionadament vol fer mal i el poden rebutjar gracies a la fermesa de qui l’escolta, o se sent agredit, i així cauen en el seu propi parany.

Cal tenir en compte que l’univers te una gran coherència, la te, i  ens hi manté, coherència que sols nosaltres som capaços  de malmetre però a les hores sense ser-ne conscients ens fem mal a nosaltres mateixos i a la llarga en serem els mes perjudicats; es així com els que volen fer mal cauen  en els seus propis paranys, perquè han atemptat contra ells mateixos, son aquells lladres a qui el seu robatori acaba amb les seves vides.

Tenim el cas del canvi climàtic; i el cas dels habitants de la amazonià, o d’aquella illa de pescadors que esta  quedant submergida en el oceà , per el augment del volum d’aigua en els oceans, gracies al desglaç del pols de la terra per el augment de temperatura de la terra.  

Per una banda la sequera extrema que pateixen alguns pobles, per altre les tempestes i ventades  potentíssimes que altre suporten, o les erupcions volcàniques que afecten a uns altres perden collites i sembrats per tota la vida, o terratrèmols que poden destrossar una ciutat.

No hay comentarios: