Archivo del blog

martes, 6 de diciembre de 2022

LA RIQUESA QUE ENS VE D'ANTUVI

Uns escrits dels nostres avantpassats  volen fer comprendre  dites penetrants, enigmes i sentencies dels mestres, per exemple de Salomó que ens assessora  amb màximes , sentencies o refranys  de intenció moral o sapiencial.

¡Que n'és d'important recollir la experiència dels avantpassats per tenir al abast la saviesa acumulada per llurs vides, expressada en el llenguatge que ens es comú!

No tindríem transmissió de missatges si no fos per el llenguatge;    llenguatge que entra en el nostre pensament de forma assimilable, i excita els nostres sentiments penetrant en el cap i en el cor, i es informació que ens resulta útil en la vida, ja que sense ella el progres en la societat humana no seria possible.

Aprofitem la informació  dels que ens varen precedir amb dites penetrants o consells de vida,  las sentencies que reflecteixen la experiència ja elaborada  que ens marquen el camí, i també recollim els enigmes no desxifrats, que pot ser que alguns  els esclarim nosaltres però seguirem vivint amb altres mes amagats, ja que la ciència te un sostre que no podem traspassar perquè els enigmes supera les nostres limitacions.

No hay comentarios: