Archivo del blog

jueves, 7 de septiembre de 2023

EN JESÚS LA NOSTRA PLENITUD

 

DEU VULGUÉ QUE RESIDIS EN JESUS LA PLENITUD DE TOT EL QUE EXISTEIX

I per  aixó: El Pare vulgué reconciliarse tot l’univers per la sang de la creu de Jesucrist

Jesús va mori des-sangrat a la creu, aixó, amb tot, era menys important que reconciliar-se tot l’univers.

El Pare per reconciliar-se el univers, tolera la mort de Jesús a  la creu, i la reconciliacio ve per el perdó universal otorgat desde la creu per Jesús alegant ignorancia, així refeia tot alló que per el pecat s’habia desequilibrat desde els inicis de la humanitat a  la terra.

En el moment que el delinquent que morí asl seu costat , sortin de la ignorancia reconeix la divinitat, la justicia perfecta de Jesus, es automaticament admes  a la plenitud a la que está destinat.

UN cop resusscitat de la mort per no morir mes, Jesús en el pas de la situacuó mortal a la inmortal, ens obra a nosaltres el pas a la inmortalidad prevista inicialment per Deu, pero barrat  perque els homes desde el principi s’habien desvinculat de residir en el fill de Deu la seva propia plenitut, pero en Jesús Deu ha restaurat la plenitud a la que estem destinats de manera que la tenim disponible si la acollim.

¿Qui es el fill de Deu perque tingem que residir en ell, i qui es que en ell conté la plenitud del que existeix? Aquí nosaltres hem de sortir de les nostres categories humanes, y considera la naturalesa intemporal i inmaterial de Deu, similar a la nostra ánima i nivell de consciencia, on copsem el espai espiritual d’origen inmaterial. Si ens obrim a aquesta dimensió podrem admetre la realitat del Deu  que goberna la seva creacio i de la que en som part; es en aquest nivell espiritual que em de reconeixer la naturalesa del fill de Deu, i per aixó sabernos inclosos en ell, i en ell arribar a la nostra plenitud.

Deu ens elegí en el seu fill i ens destinar a ser fills seus.

El fill es com un gran contenidor on hi cap tot l’univers i a les hores Deu Pare, de lo que hi ha dins el contenidor, escull alguns elements vius i se els fas fills.

No hay comentarios: