Archivo del blog

domingo, 2 de abril de 2023

Responsabilitats preferents i encontre de civilitzacions

 

La gestació i la criança dels fills es el major servei que la dona pot fer a la humanitat i mes dilatat en el temps, per això ha de acceptar tan com sigui possible la copulació amb el marit, a qui aquest acte també li dona la major dignitat, en quant ofereix la creació de  nova vida i vida humana, la de mes qualitat que hi ha en aquest mon.

Tan del home com de la dona tota altre activitat li ve al darrera en importància, i ve al servei de la activitat principal que es la generació humana.

 Hebreus , musulmans i altres religions ho consideren així; ni els cristians de occident , ni agnòstics ni ateus ho consideren igual.

La dona ha de festejar altres formes d’apoderament, autonomia, independència, dedicant-se a altres activitats de tipus laboral i econòmic, ambicionant càrrecs de responsabilitat a empreses que les absorbeixen  la activitat que tindrien que dedicar als fills.

En la situació actual es bo que el marit comparteixi amb la muller les responsabilitats familiars, i de la llar, posat que els dos tenen feina remunerada fora de casa, i que generalment els es necessària, tenint en compte la complexitat de les necessitats de les vides humanes , en la societat actual, envoltada de aparells i tècniques, que li fan la vida mes lliure en les necessitats primàries :alimentació, descans, manteniment de la forma física, higiene, relacions afectives, humanes en el temps lliure i de oci.

Aquesta situació actual al occident, frena la adquisició de fills, i queda empobrida respecte altres civilitzacions i cultures mes primitives, cosa que produeix un descens relatiu  de la cultura occidental, respecte a les cultures  existents en països menys evolucionats, que tenen molts mes fills, que surten endavant com poden, però que a la fi son competència que ens omplen les terres amb la immigració al pobles d’occident, fins que dintre de poc ostentaran el poder entre nosaltres,  i ens forçaran a sotmetre’ns a les seves lleis.


No hay comentarios: