Archivo del blog

jueves, 10 de febrero de 2022

ALGUNES BENAURANCES

 

Feliç l’home que la seva máxima ilusió es  seguir la llei del Senyor

Aquest home será apreciat  i la seva gestió donará bons resultats.

L’esperança que tenim posada en Crist va mes enllá d’aquesta vida, sino seriem els mes desgraciats, creiem que la felicitat plena ens ve despres d’aquesta vida, perque aquí ens es imposible. Crist resuscitat es garantia de la resurrecció dels morts.

Feliços els pobres sense ambicions, ens adonem que en  Deu está la nostra felicitat en canvi el consol de posseir asseca el cor de l’home.

Feliços els que passen fam perque Deu els sacia,escolta, mira, acompanya, i transforma amb la seva imatge, perque tenim una fam que no sacia el molt menjar.

Feliços els que ploren, perque dintre de poc tindran una alegria inmensa que nigú els hi podrá treure, perque voler gaudir al maxim d’aquest mon  es d’un egoisme angoixant que asseca  l’esperit de la persona i la ofega.

Feliços els que son menyspreats i odiats per ser deixeples de Jesús, perque els afalagats per la gent accepten una relació falsa i enganyosa, molt decepcionant, i portan al fracas personal.

Amb la nostra fe com experiencia convincent, som testimonis del Deu viu que es relaciona amb nosaltres i que es per els demés una bon noticia.

No hay comentarios: