Archivo del blog

miércoles, 21 de agosto de 2013

Compromissos provisionals i compromissos a llarc termini.

A vegades prenem decisions tan compromeses que la execució del compromís que comporten dura anys, per això no podem donar un caire de provisionalitat a aquestes decisions, pot implicar un compromís Professional, en quant a la elecció de professió com en la permanència al servei d’una empresa.

També a l’hora de formar família la decisió ha de tenir un caràcter permanent , perquè comporta el suport proper als fills fins la edat adulta.

Els que estan al servei de algunes religions es comprometen de per vida a aquest servei, budistes, musulmans, jueus , cristians, en les religions animistes també la persona que en pren la responsabilitat a cada lloc es tota la vida el referent religiós de la comunitat humana.

Cal en tots aquets casos una arrelada convicció de la responsabilitat social que un accepta, en ella s’hi ha de trobar a gust en el compliment del seu objectiu, i li ha de resultar natural es a dir no carregós, plenament il•lusionador de manera permanent.

Si en el temps de reflexió previ a la decisió sorgeixen dificultats que temps a venir hom les pot considerar insuperables, es millor no posar-s’hi.

La provisionalitat es considerable en aquelles decisions del dia a dia que la variabilitat de les circumstancies obliguen a fer càmbis que ens recondueixen cap els objectius principals; ens acomodem en lo accidental i ens mantenim en allò que te un valor permanent en la seva consecució.

No hay comentarios: