Archivo del blog

domingo, 5 de mayo de 2024

aliments desaprofitats



Es sobretot en els grans comerços de alimentacio ON CAL QUE CONTINUAMENT TINGUIN DISPONIBLE PER EL COMPRADOR, TOT TIPUS DE GÉNERE I ON LO NO VENUT A DINS EL TERMINI DE CADUCIDAD CA LRETIRAR.HO DE LA VENDA.
tambe en els retaurants  lo que el client no menja i queda en el restaurant, i lo que queda mitg cuinat   i no surt al dia cal retirar.ho de la venta. aixó incrementa proporcionalent els preus de lo venut, perque el negoci es pugui mantenir.

A uns i altres els cal cercar la manera  de minimitzar aquestes perdues, per exemple  en els comerços en els sobrants de verdures que ja se els marseixen fer-ne pures, que tambe tenen bona sortida així com ara  els mejars precuinats o plata preparats a punt de menjar, que surten molt economics  fets amb productes que ja havien perdut  en gran part el valor comercial, i t'eviten de cuinar a casa.
Es dona el cas de restaurants molt acreditats que fan plats prepatats per posar-los a la venda en els grans centres comercials o inclús en restautrants de categoria inferior.
Son maneres de donar el valor que es mereixen els aliments, sense que es tirin al famer.
Aixó ho pot fer qui ter els mitjans apropiats "perque no li surti mes car el farcit que el gall", es a dir que de manera molt económica en feina  i mitjans tecnics pugui servir aliments presentats de manera dersitjable per el client.

No hay comentarios: