Archivo del blog

jueves, 11 de julio de 2013

El seny i el criteri - El juicio y el criterio.

(CAT) 
la confiança total en la veu interior del esperit, depèn de la meva capacitat de estar-li atent i restar-li fidel Hom ha reconegut en mi la capacitat o aptitud ,aquella visió de la realitat que em permet encertar la decisió correcte, quan en el grup hi ha desavinences, diversitat de criteris i tendències, confusió de idees, complexitat emboirada, de manera que es difícil treure’n l’aigua clara de la situació i unificar criteris.
Cal en tot grup humà constituït que hi hagi la persona que sigui capaç seleccionar i aclarir criteris i unificar posicions, perquè es qui posa les coses diàfanes i fa entendre a tot hom allò que es possible que beneficia a tots i es oportú Aquest líder no pot tenir cap preferència personal, ha de ser totalment imparcial ,i portar la iniciativa, saber escoltar als companys, per tenir la visió mes àmplia i diversa per cercar la complementarietat de totes les propostes objectives.
(CAS)
 la confianza total en la voz intrrior del Espíritu, depende de mi capacidad de estar atento a ella, y mantenerme fiel a ella. Alguien ha reconocido en mi la capacidad o aptitud, aquella vision de la realidad que me permite acertar en la decisión correcta, cuando en el grupo hay desacuerdos, diversidad de criterios y tendencias, confusion de ideas, una nebulosa compleja,, de manera que es dificil sacar el agua clara de la situación y unificar criterios.
 Conviene en todo grupo humano constituido que haya la persona que sea capaz de seleccionar y esclarecer criterios y unificar posiciones, porque es quien pone las cosas diafanas, y da a entender a todos aquello que es posible,que beneficia a todos y que es oportuno. Este lider no puerde tener ninguna preferencia personal, ha de ser totalmente imparcial, y llevar la iniciativa, saber escuchar a los compañeros, para tener una visión más ampliad y diversa de la realidad, para encontrar la complementariedad de todas las propuestas objetivas.

No hay comentarios: