Archivo del blog

domingo, 11 de febrero de 2024

REFLEXIO SOBRE LA PARELLA HUMANA, I LLUR EDUCACIO

 

Home i dona desde la puvertad o adolescencia tenen necesidad, com amb les altres funcions fisiológiques, de expulsar regularment el semen o ovuls acumulats en el cos, i asociat a aixó la necesitat de relacionar-se sexualment de forma satisfactoria disfrutan del plaer que aquesta activitat dona, que facilita la total entrega mutua i la permanencia en la unió, i la voluntat de tenir fills.

Si les persones que estan en la edad fertil no poden legitimament practicar el sexe amb la persona que  sintonitzen en quant a la funcio reproductiva, a la organització de la propia vida, i en la actividad laboral en benefici de la societat, si no poden, generen problemes de violencia, violacions ,infidelitats, discusions, desacords, gelosies...

Toca a les esglesies o religions i als estats, definir de nou que es delicte o pecat en relació al sexe i educar desde la infancia sobre aquesta activitat biológica, especialment a partir de la pubertat, o adolescencia.

Cal  justificar el consentiment mutuu y la voluntad de responsabilitsar-se de les consequencies de llurs unions, unions que seran sagrament si units a la comunitat cristiana es demana a Deu, que protegeixi la unió amb la seva gracia.

 No sigueu com el cavall o la mula que es descontrolan: els deures que adquirim ,en la relacio sexual entre persones fertils demana la responsabilitat sobre les consequencies dels nostres actes es a dir la concepcio de fills, i ens donen els drets adecuats per asumir la responsabilitat, i els dedures ens controlen, per no adquirir obligacions que no podem asumir.

Cal estar degudament preparats per asumir reponsabilitats que comporten nous drets.

Les circumstancies ambientals i la cultura en la que ens movem juguen un paper important, en la asumpcio de responsabilitats noves, d’aquí que segons el paisos la gent s’aparella ja en la adolescencia  o en altres  quan les persones ja son molt madures entre les edats de 30 i 40 anys..

Tots estem cridats al amor universal y una manifestacio n' es l’estimacio afectuosa  entre dos persones del mateix sexe,o de sexes oposats, No restringim lo que es conforme a la natura, segons les caracteristiques que cada u ha rebut.

 Cal definir quines son les accions contra natura,en principi: 

1-si el sexe es absorvent de la personalitat de manera que impedeixi el desenvolupament de les altres facultats o habilitats de la persona,

2- o el sexe oral

3-  o anal,

4-o provocar a si o a altres l’afany de satisfaccio  sexual quan el cos no ho demana. 



No hay comentarios: