Archivo del blog

domingo, 10 de abril de 2022

Via crucis

 


1ª estacion: Jesus condemnat: Tu senyor i rei suprem del univers condemnat , humiliat per el meu orgull, sento haver posat el reialme d’aquest mon en el meu cor, fes que et prefereixi en tot.

  El teu ombro ja ferit ha carregat la creu del meu menyspreu per tu, fes-me sumis   al amor per tu.

3ª El pes de la creu i el sofriment que ja portes et fa caure a terra, i es que arrossegats el pecat original dels homes que ens fa curts de vista per les coses de Deu, allibera'ns de llurs mancances.

  Jesús es troba amb la seva mara, Quin dolor per l’un i l’altre veure en aquesta situació. Maria acostat amb misericòrdia a les meves mancances, i omplen d’amor a Jesús.

5ª Cirineu ajuda a Jesús. Tu Jesús vols compartir amb nosaltres la creu  ja que tots junts formem el Crist que el Pare vol. Don ans les forces necessàries per col·laborar en la teva missió.

6ªLa  Verónica neteja la cara de Jesús . Que uns als altres  per la intercessió  i el sagrament de la reconciliació, netegem el nostre interior perquè ens presentem a tu amb el cor ben net.

7ºJesus cau per segona vegada: Tu Jesús que t'has fet igual a nosaltres en tot coneixes la nostra debilitat  en la teva , compadeix-te de nosaltres  i enforteix-nos física i moralment, en la teva fidelitat.

8ªJesús consola les dones de Jerusalem:  Ens invites Senyor a fer una mirada envers els nostres germans, i a no esquivar  la incomoditat ni el dolor,  i anar de dret al teu regne.

  Jesús cau per 3ª vegada, i es que no tens  mida per la teva entrega , compadeix-te dels nostres pecats i allibera'ns.

10ª despullen a Jesús , templa de Deu, Dóna'ns saber cuidar del nostre cos amb la dignitat que tu vas cuidar el teu, i siguem revestits de la teva gracia.

11ª Jesús es crucificat . La crida teva al meu cor  es seguir-te  en obediència a la teva voluntat perquè , arribem a la situació de gracia de Adam abans del pecat, et donem gracies, perquè per això has entregat la teva vida.

12ª Jesús mor a la creu, Tu has mort amb un cos igual al nostre, però en ell manifestes la paraula de Deu, nosaltres morirem com tu , però al horitzó ens espera la vida eterna , joiosa y plena .  En la celebració del últim sopar , ens unim al teu cos y sang ben vives, per assumir  en nosaltres la teva persona.

13 Jesús es baixat de la creu. Com descanses en els braços de la  teva mare  així jo vull descansar en el teu cor Jesús.

14ª  Jesús es enterrat. Deixem morir en tu , ple de pau  en companyia de la teva mara, per arribar al encontre joiós  amb tu per sempre.

No hay comentarios: