Archivo del blog

lunes, 24 de agosto de 2020

sobre la verdadera justicia

 La justicia alemana decidió dejar en libertad bajo fianza de 75.000€ el presidente de la generalitat, y descartó el delito de rebeldia, una hora mas tarde de la decisión alemana el juez belga decretaba  libertad sin cautelas para los consejeros Comin, Serret y Puig.Nuria de Gisper portavoz de Demócratas y ex presidenta del Parlamento de Catalunya se expresaba así en las  redes. Qué gran contraste entre la justicia española y la europea. Han resuelto en 48 hs. la libertad de Puigdemon, sin reconocerle delito de rebelión; justicia rápida,ágil y justa, al contrario de la española que es injusta, lenta, y prevaricadora.

El diputado de Demócratas afirma que la justicia europea le ha dado una sonada bofetada a la española,en este caso España tendria que librear de inmediato a los presos politicos catalanes.

La justícia alemanya va decidir deixar en llibertat sota a fiança de 75.000 euros el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i va descartar el delicte de rebel·lió. Una hora més tard després de conèixer-se que el tribunal alemany deixava en llibertat el president Puigdemont, el jutge belga decretava llibertat sense mesures cautelars pels consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.

L’ex-presidenta del Parlament de Catalunya i portaveu de Demòcrates, Núria de Gispert, s’expressava de la següent manera a les xarxes socials: “Quin gravíssim contrast entre la Justícia espanyola i l’europea. Han resolt en 48 hores la llibertat provisional de Puigdemont i considera que no hi ha delicte de rebel·lió. Justícia ràpida, àgil i justa. NO com l’espanyola, que és injusta, lenta i prevaricadora. Sr. Llarena, vigili!”.

En aquest context el diputat i portaveu polític de Demòcrates afirmava: “Bofetada sideral a l’Estat Espanyol!!! És el que té una democràcia liberal amb separació de poders. Alemanya certifica que no hi ha rebel·lió, Espanya està obligada a alliberar els ostatges polítics i nosaltres a fer un acte ferm de sobirania al Parlament de Catalunya. Europa ens mira!”

No hay comentarios: