Archivo del blog

miércoles, 9 de abril de 2014

SUPORT A LA RECERCA DE FEINA. Soporte en la busqueda de trabajo.

Barcelona Activa potencia el procés de suport a la recerca de feina. L'atur és actualment una de les principals preocupacions dels barcelonins. 

És per aquest motiu que l'Ajuntament de Barcelona ha decidit potenciar, mitjançant la plataforma Barcelona Activa, el suport en el procés de recerca de feina i desenvolupament professional.
 Actualment, Barcelona Activa ofereix -englobades en el programa Barcelona Treball més de 200 activitats de curta durada, així com eines i recursos online per tal de facilitar la inserció laboral dels ciutadans.
 
Totes aquestes activitats estan planificades d'acord amb les demandes actuals de les empreses i del mercat de treball. Un dels serveis que garanteix una millora en el procés de trobar una feina és el de l'assessorament personalitzat, en què un equip de professionals de l'orientació proporciona a l'usuari recursos i informació perquè li sigui més fàcil tornar a accedir al mercat laboral. 

Aquest servei, però, no només està adreçat a les persones que estan cercant feina, sinó que també està dirigit als qui volen reorientar la seva carrera professional, així com a aquells professionals que volen millorar les seves competències.
 
 l els joves que dubten a l'hora de triar els estudis també hi poden acudir. Barcelona Activa organitza més de 200 activitats, les quals estan dividides segons l'objectiu de l'usuari. 

CAS.

 

Soportar el buscar trabajo.

Barcelona activa potencia el proceso de soporte en la búsqueda de trabajo. El pro es actualmente una de las principales preocupaciones de los barceloneses.

ES por este motivo que el ayuntamiento de Barcelona ha decidido potenciar, mediante la plataforma Barcelona Activa el soporte en el proceso de buscar tabaajo, y desarrollarse profesionalmente.

Actualmente Barcelona activa ofrece dentro del proyecto Barc3elona treball,  uno de los servicios que garantizan una mejora en el proceso de búsqueda de trabajo, es el asesoramiento personalizado, en que un equipo de profesionales de orientación proporcionan al usuario recursos e información para facilitarle entrar de nuevo al mercado laboral.

Tal servicio no está solo orientado a personas que buscan t rabajo sino que también está dirigido a los que quieren reorientar su carrera profesional, así como a aquellos profesionales que quieren mejorar sus competencias.

Los jóvenes que dudan a la hora de escoger estudios también pueden acudir. Barcelona Activa organiza mas de 200 actividades vivididas según el objetivo del usuario.

Así en el caso de una persona que quiera saber de qué puede trabajar, lo ayudan a tener claro qué puede hacer en su objetivolaboral, según los estudios y experiencia laboral.

En este sentido Barcelona Activa pone a su alcance diversos recursos para alcanzar este proceso de autoconocimiento.

Los canale más idóneos , si la finalidad es buscar trabajo se da a conocer en el canal idóneos para encontrarlo,así como la posibilidad de conocer como evolucciona el mercado laboral en general y en un sector concreto, y para los que ya tiene tabajo pero quieran mejorar sus aptitudes podrán obtener los r ecursos necesarios para mejorar sus competencias.

Por último también se realizan actividades pàras uperar los miedos que se producen ante un cambio de entorno laboral, para que se vean como una oportunidad las transformaciones que se d an en las empresas.

Todas las novedades en la web Barcelona activa, se pueden encontrar detallados los servicios y actividades que ofrece el organismo.

Además en su blog se recogen artículos que permiten estar al día tanto de las novedades del mercado de trabajo como del uso de nuevas tecnologías para encontrar trabajo.

En este sentido el usuario puede utilizar una aplicción interactiva disponible en la web para identificar las salidas profesionales que más se ajustan a sus intereses y preferencias a la hora de buscar trabajo.



CAT.

Així, en el cas d'una persona que vulgui saber de què pot treballar, l'ajuden a tenir clar quin pot ser el seu objectiu laboral segons els estudis i l'experiència professional.

 En aquest sentit, Barcelona Activa posa al seu abast diversos recursos per aconseguir aquest procés d'autoconeixement. 

 Els canals més idonis En canvi, si la finalitat és cercar feina, es donen a conèixer els canals idonis per trobar-la, així com la possibilitat de conèixer com evoluciona el mercat laboral en general o el d'un sector en concret. l per a aquells que ja tinguin feina, però vulguin millorar les seves aptituds, podran obtenir els recursos necessaris per millorar les seves competències.

 Per últim, també es realitzen activitats per superar les pors quan es produeixen canvis en l'entorn 
  laboral, perquè es vegin com una oportunitat les transformacions que es donen a les empreses.

 Totes les novetats al web Barcelona Activa disposa d'un web on s'hi poden trobar tots els serveis i activitats que ofereix l’organisme de forma detaIlada. 

A més, en el seu blog, es recullen articles per estar al dia tant de les novetats del mercat de treball com de l'ús de les noves tecnologies per trobar feina. 

En aquest sentit, l'usuari pot utilitzar una aplicació interactiva disponible al web per identificar les sortides professionals que més s'ajusten als seus interessos i preferències a l'hora de buscar feina.

No hay comentarios: